+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Een team met een taak

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Als operator werk je namelijk nauw samen met een klein team van vakmensen met jarenlange ervaring. Met hen ben je verantwoordelijk voor maken van producten die belangrijk zijn voor onze klanten en de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens. Wil jij hier aan bijdragen?


Dan komen wij graag in contact met jou!

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat hebben we Harold geïnterviewd. Harold is actief als operator. Hij beschrijft zijn rol als volgt: “Als operator ben ik verantwoordelijk voor het produceren van loodpotjes. Deze potjes worden gebruikt om de radioactieve stoffen te kunnen vervoeren binnen bijvoorbeeld een ziekenhuis. Als operator heb ik de taak en de verantwoordelijkheid om kwalitatief goede potjes af te leveren. Het zal je vast niet verbazen dat het belangrijk is dat ik tijdens het produceren geregeld een steekproefmeting doe om te bepalen of de juiste kwaliteit aanwezig is. Verder ben ik technisch onderlegd. Ik heb namelijk een vaste pers en deze moet ik kunnen omstellen en zelf schoon kunnen maken.”

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland 


Interesse?

Laat het ons weten! Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bryan Delmee, HR adviseur, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.