+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Als conventioneel verspaner maak je onderdelen voor onze machines en laboratoriumproducten die door klanten gebruikt worden bij het bereiden en toedienen van onderzoeksmaterialen.

Kan jij als conventioneel verspaner kwalitatieve onderdelen maken volgens tekening? Heb jij ervaring met het draaien en frezen van onderdelen in zowel enkelstuks als kleine series? Heb jij een afgeronde technische opleiding? Ben je flexibel en neem jij graag initiatief? Werk je netjes, veilig en precies? Heb je enkele jaren werkervaring en ga jij uitdagingen niet uit te weg?

Dan komen wij graag in contact met jou!
In deze functie werk je nauw samen met een team van verspaners. Samen produceren jullie (volgens tekening) onderdelen voor onze machines en standaardproducten voor de medische en farmaceutische industrie. Onze klanten gebruiken onze producten voor het maken van onderzoeks- en/ behandelmaterialen waarmee een diagnose gesteld kan worden en een behandeling gestart kan worden. Wij zoeken dan ook iemand die kwaliteitsbewust en resultaatgericht is.

Wie zijn wij?
Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?
• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature conventioneel verspaner?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort,
HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.