+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Als Sales engineer ben je de technisch gesprekspartner voor onze klanten en vertaal jij de wensen van de klant naar een helder en aantrekkelijk voorstel.

Kan jij als Sales engineer onze klanten helpen kiezen voor onze producten? Weet jij op basis van de behoefte van de klant een optimale oplossing uit te werken?
Het gaat hier met name om een stuk maatwerk welke je vertaald naar een product en vervolgens naar een set technische specificaties en een correct gecalculeerde offerte. Stel jij gemakkelijk prioriteiten en kun jij snel schakelen tussen taken en opdrachten? Beschik jij over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels, Duits als Nederlands? En heb jij minimaal een technische HBO-opleiding afgerond (bijvoorbeeld richting WTB, Mechatronica of technische bedrijfskunde)?

Dan komen wij graag in contact met jou!
In deze functie heb je internationale contacten met klanten over de hele wereld. Na een eerste lead, treed je samen met één van onze area sales managers in gesprek met de klant, inventariseer je de wensen en adviseer je de klant over relevante technische productinformatie. Je draagt zorg voor een heldere formulering en beoordeling van de klantspecificaties en toepassingen en vertaalt dit naar een overzichtelijk en aantrekkelijk voorstel. Na order, draag je samen met Sales de inhoudelijke kennis en het contact met de klant over aan het projectteam. Naast dit alles ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het inrichten en structureren van jullie eigen werkprocessen.

Wie zijn wij?
Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?
• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Sales engineer?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort,
HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.