+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Een rol die niet voor iedereen is weggelegd

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Als sales engineer werk je namelijk nauw samen met de andere sales engineers en met de afdeling sales en engineering. Met hen samen ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van een optimale oplossing voor de klant. Een belangrijke rol, want jij kunt de order binnen halen. Deze orders zijn belangrijk omdat onze klanten verschil maken in de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens. Wil jij hier aan bijdragen?


Dan komen wij graag in contact met jou!

Om je een beeld te geven van wat je te wachten staat hebben we Joris geïnterviewd. Joris is de manager sales engineering. Hij beschrijft de rol als sales engineer als volgt: “ In deze functie heb ik internationale contacten met klanten over de hele wereld. Na een eerste lead, treed ik samen met één van onze area sales managers in gesprek met de klant, inventariseer ik de wensen en adviseer ik de klant over relevante technische productinformatie. Ik draag zorg voor een heldere formulering en beoordeling van de klantspecificaties en toepassingen en vertaal dit naar een overzichtelijk en aantrekkelijk voorstel. Na order, draag ik samen met Sales de inhoudelijke kennis en het contact met de klant over aan het projectteam. Een uitdagende functie die precies tussen sales en engineering invalt. Ik zie bij ons in het team dat werktuigbouwkunde en technische bedrijfskunde het beste past qua achtergrond. Daarnaast is het belangrijk dat Engels en Duits je niet vreemd zijn.’’

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Sales engineer?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bryan Delmee, HR Adviseur, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.