+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Als nieuwe generatie directeuren zoeken wij een ondernemende financieel controller. Iemand die meedenkt en meewerkt aan het verstevigen van ons bedrijfsfundament en ons voorziet van adequate cijfermatige informatie. Daarbij geef jij richting aan jouw eigen groeiende financieel team (1,5 FTE).

 

 

 Ben jij kritisch, secuur en prestatiegericht?

Kun jij vanuit onderbouwing inzicht in onze cijfers geven?  Werk jij graag in een internationale organisatie binnen een nichemarkt? Ben jij een financieel expert en ben je in staat om autonoom te beslissen?  Beschik je daarbij over een hands-on mentaliteit en kan jij goed verbanden leggen? Wil jij meebouwen aan een stevig fundament, waarbij groei en resultaat centraal staan? Beschik jij over mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal? En ben je in het bezit van een diploma van een financiele opleiding op minimaal HBO niveau?

Dan komen wij graag in contact met jou!

Von Gahlen groeit gestaag en kenmerkt zich door korte lijnen en een informele sfeer. Als financieel controller ben je sparring partner voor de directie en de collega’s in het MT. Je ondersteunt de organisatie met de verbetering van operationele processen en maakt deze meetbaar. De processen binnen de financiele administratie richt je zo in dat er een tijdige en volledige crediteuren-, debiteuren en grootboekadministratie wordt geleverd voor onze verschillende (internationale) werkmaatschappijen. Je analyses zijn scherp en met cijfers onderbouwd. Contacten met de interne organisatie zijn gericht op procesverbetering en opvolging van prestaties. Verder onderhoud je contact(en) enkelvoud met externe partijen als accountant, bank en verzekeraar. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de optimalisatie van ons ERP-systeem. We zien daarin een sleutelpositie voor jou weggelegd.

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam. 

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

 Interesse in de vacature Financieel controller?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort,
HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.