+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Als Quality engineer binnen Von Gahlen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het kwaliteitssysteem en de vertaling naar de organisatie waarmee ISO certificering wordt behouden en wij voldoen aan de door klanten gestelde GMP richtlijnen.

Ben jij onze Quality engineer met de ambitie om door te groeien naar Quality manager?

Heb jij kennis van GMP en ISO en affiniteit met machinebouw en de farmaceutische industrie? Ben jij analytisch sterk en in staat om op een positief kritische manier mensen te motiveren hun bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en processen? Beschik jij over uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden? Heb jij ervaring met het uitvoeren van leveranciersaudits en begeleiden van klantaudits? Beschik jij over HBO-werk- en denkniveau, over kennis van actuele kwaliteitssystemen (GMP en ISO) en 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Beschik jij tevens over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands? 

Dan komen wij graag in contact met jou!
In deze functie ben jij het geweten van de organisatie waar het gaat om productkwaliteit en het kwaliteitsbewustzijn van onze medewerkers. Jij stuurt op continue verbeteringen, legt kwaliteitsissues bloot en creëert mede draagvlak om deze op te lossen. Jij staat onze klanten te woord in het geval van audits of klachten en vertaalt uitkomsten van deze gesprekken naar verbetervoorstellen en kwaliteitsnormen. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het toetsen van de naleving van het kwaliteitssysteem middels  in- en externe audits, meting en monitoring van gegevens. 

Wie zijn wij? 
Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?
• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Quality engineer?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort,
HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.