+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Als Manufacturing engineer ben jij de schakel in het orderproces tussen Engineering, Productie en Assembly en heb je direct invloed op de kwaliteit en levertijd van ons eindproduct.

Ben jij een echte teamplayer die onze medewerkers en middelen zo effectief mogelijk inzet?  
Heb jij kennis van assemblage- en/of productieprocessen en bovendien kennis van diverse materialen en gereedschappen? Ben jij kostenbewust? Ben jij analytisch sterk en probleemoplossend ingesteld? Stel jij gemakkelijk prioriteiten en behoud je het overzicht van diverse projecten? Heb jij ervaring in werken met ERP (bij voorkeur ISAH)? Beschik jij over HBO-werk- en denkniveau (bijvoorbeeld richting TBK of WTB )? En beschik jij tevens over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands?

Dan komen wij graag in contact met jou!
In deze functie bereid jij de order voor en bewaak je de acties binnen lopende projecten. Daarnaast initieer je verbetervoorstellen met betrekking tot werkprocessen, orderflow en regelingen ten einde de medewerkers effectief en veilig te laten werken. Ook ben jij de verbindende factor als het aankomt op het realiseren van efficiency- en kwaliteitsverbeteringen.

Wie zijn wij? 
Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?
• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
• Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
• Een marktconform salaris
• Pensioenregeling
• Resultaatafhankelijke bonus
• Reiskostenvergoeding
• Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Manufacturing engineer?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort,
HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.