+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Als projectmanager binnen onze organisatie ben je betrokken bij de productie van idee tot een operationeel product in lijn met de business doelstellingen van de klant. Je hebt een directe samenwerking met klant en partners. De werkzaamheden zijn gevarieerd door afwisseling in technologieen en projecten.

Ben jij als projectmanager een echte scenariodenker en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg?

Heb jij affiniteit met mechatronische projecten in een medisch technische omgeving en ben jij in staat om de technische context te doorgronden? Beschik jij over een goede beheersing van projectmanagement en ben je daarmee in staat om projecten goed in te richten en te bewaken? Kun jij een coach, inspirator en organisator zijn voor je projectmedewerkers en maak je concrete afspraken zodat je weet wat je van jouw multidisciplinaire projectteam mag verwachten? Ben jij kostenbewust, resultaatgericht, communicatief sterk en kun jij je goed presenteren? Werk je graag internationaal en vind jij het geen probleem om te reizen? Heb jij ten minste 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en beschik jij over een afgeronde (technische) HBO/WO opleiding? Beheers jij de Engelse, Duitse en Nederlandse taal in woord en geschrift?

 

Dan komen wij graag in contact met jou!

Von Gahlen is een succesvol en groeiend bedrijf met een wereldwijde afzetmarkt. De organisatie is veelzijdig en kent een grote diversisteit aan technologieen en projecten. Vanuit de functie van Projectmanager lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze groeidoelstelling. Je krijgt de kans om bij te dragen en deel te nemen aan de steile leercurve welke ontstaat door de veelzijdigheid en de snelle ontwikkelingen binnen het bedrijf. Op basis van je projectplan stuur je op helder meetbare beheersaspecten als doorlooptijd, kosten en kwaliteit. Voor al jouw projecten ben jij het aanspreekpunt voor (internationale) klanten en rapporteer je wekelijks aan de directie.

 

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen heeft kent meerdere werkmaatschappijen en heeft naast de vestiging in Nederland ook vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

 

Interesse in de functie van Projectmanager?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.