+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Sturen en motiveren

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Als manager assembly geef je namelijk leiding aan een team van 18 zeer ervaren monteurs. Ieder met zijn eigen expertise. Met hen ben je samen verantwoordelijk voor het produceren van het eindproducten die belangrijk zijn voor onze klanten en de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens. Wil jij hier aan bijdragen?

Elke dag beter

In deze functie geef jij leiding aan het assemblage team dat zowel intern werkzaam is als internationaal op locatie bij klanten. Draag je zorg voor heldere werkopdrachten en optimaal ingerichte werkprocessen die zijn afgestemd op de output van andere afdelingen. Je toetst de activiteiten op kwaliteit en voortgang aan de hand van de gemaakte planningen en stuurt bij waar nodig. Op basis van je analyse doe je voorstellen om terugkerende problemen en knelpunten op te lossen. Daarnaast creeer je commitment en betrokkenheid en win je het vertrouwen van je medewerkers. 

Wie zijn wij?

 Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

 Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Een marktconform salaris 
  • Pensioenregeling 
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Manager Assembly?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bryan Delmee,  Junior HR adviseur, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.