+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Voor ons assemblage team zijn wij op zoek naar een mensgerichte Manager Assembly met een brede technische kennis.

Ben jij een techneut met leidinggevende ervaring?

Kan jij overzicht bewaren, snel schakelen en ben je pro-actief? Zorg jij dat mensen het gewenste resultaat voor ogen hebben? Stuur jij op het nakomen van afspraken en voorgeschreven (veiligheids)regels op de werkvloer? Ben je een  motivator en inspirator waarmee jij teamleden begeleidt bij hun ontwikkeling? Beschik jij over een afgeronde technische opleiding bijvoorbeeld richting WTB, Mechatronica of Technische bedrijfskunde? En beschik jij over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands?

Dan komen wij graag in contact met jou!

In deze functie geef jij leiding aan het assemblage team dat zowel intern werkzaam is als internationaal op locatie bij klanten. Draag je zorg voor heldere werkopdrachten en optimaal ingerichte werkprocessen die zijn afgestemd op de output van andere afdelingen. Je toetst de activiteiten op kwaliteit en voortgang aan de hand van de gemaakte planningen en stuurt bij waar nodig. Op basis van je analyse doe je voorstellen om terugkerende problemen en knelpunten op te lossen. Daarnaast creeer je commitment en betrokkenheid en win je het vertrouwen van je medewerkers. Voor deze functie spreken wij graag kandidaten met een afgeronde opleiding op MBO niveau of HBO niveau en enkele jaren leidinggevende ervaring. 

Wie zijn wij?

 Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

 Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Een marktconform salaris 
  • Pensioenregeling 
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Manager Assembly?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort,  HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.