+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl


Von Gahlen 14 oktober 2013 001

Von Gahlen 14 oktober 2013 036

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Von Gahlen 14 oktober 2013 047

Als Mechanical engineer ontwerp jij innovatieve technische oplossingen en werkt deze uit in een gedetailleerd 3D tekeningenpakket.

Beschik jij over technisch inzicht en creativiteit waarmee jij bijdraagt aan de ontwikkeling van klant specifieke projecten?

Werk jij graag zelfstandig en in teamverband aan projecten voor klanten over de gehele wereld? Adviseer jij je projectteam en klanten graag over de te gebruiken constructies, aandrijvingen, uitvoeringsnormen en evt. besturing? Heb jij interesse in de medische techniek en ben je in staat om klantspecificaties om te zetten naar efficiënte proces ondersteunende en kostprijs verantwoorde oplossingen? Hou jij overzicht en kun jij het ontwerp uitwerken in verantwoorde constructie- en detailontwerpen? Ben jij nauwkeurig en zelfstandig en in het bezit van minimaal een MBO niveau 4 of HBO opleiding bij voorkeur richting Werktuigbouwkunde of Mechatronica? Heb jij goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal?

Dan komen wij graag in contact met jou!
Als Mechanical engineer werk je zelfstandig binnen een projectteam aan meerdere projecten tegelijk voor klanten over de gehele wereld. Samen met het projectteam werk je constructief samen aan een klant specifiek eindproduct dat voldoet aan de actuele normen (ISO, cGMP). Von Gahlen ontwerpt de technische oplossing aan de hand van de klantwensen, produceert diverse onderdelen en assembleert het volledige product. Je bent daardoor betrokken bij het gehele ontwerp en maakproces en voelt je mede verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je draagt bij door je ervaring met ontwerpen in 3D. Von Gahlen werkt met Solid Edge. Daarnaast lever je een actieve aan de productontwikkeling.

Wie zijn wij?
Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klant specifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?
Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
Een marktconform salaris
Pensioenregeling
Resultaatafhankelijke bonus
Reiskostenvergoeding
Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Mechanical engineer?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.