+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Ontwikkelen doe je niet alleen

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Vind je het bijvoorbeeld leuk om te mountainbiken? Dan moet je bij Bas zijn. Of vind je het leuk om te discussiëren over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen binnen de robotica? Dan is Jeroen de aangewezen persoon. Vind je beide onderwerpen niet zo interessant, maar is formule 1 jouw ding? Dan is er altijd gesprekstof met Hans. Ondanks de verschillen hebben we allemaal een gemeengoed: producten steeds weer innoveren en creëren, want als engineer doe je bij Von Gahlen niet anders. Al onze engineers doen dit omdat ze een verschil willen maken in de wereld van zowel het milieu als de gezondheid van de mens. Oja, natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn: vergaderen hoort er ook bij.

 

Wat ga ik ontwikkelen?

Als Mechanical engineer werk je zelfstandig binnen een projectteam aan meerdere projecten tegelijk voor klanten over de gehele wereld. Samen met het projectteam werk je constructief samen aan een klant specifiek eindproduct dat voldoet aan de actuele normen (ISO, cGMP). Von Gahlen ontwerpt de technische oplossing aan de hand van de klantwensen, produceert diverse onderdelen en assembleert het volledige product. Je bent daardoor betrokken bij het gehele ontwerp en maakproces en voelt je mede verantwoordelijk voor het eindresultaat. Je draagt bij door je ervaring met ontwerpen in 3D. Von Gahlen werkt met Solid Edge. Daarnaast lever je een actieve aan de productontwikkeling.

Waar ga ik ontwikkelen?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klant specifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.


Wat bieden wij?

Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
Een marktconform salaris
Pensioenregeling
Resultaatafhankelijke bonus
Reiskostenvergoeding
Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Mechanical engineer?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bryan Delmee, Junior HR adviseur, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.