+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl


Von Gahlen 14 oktober 2013 001

Von Gahlen 14 oktober 2013 036

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Von Gahlen 14 oktober 2013 047

Als Lead engineer ben jij verantwoordelijk voor een klant-specifiek ontwerp van apparaten met een medische toepassing.

Ontwerp jij mee aan onze toekomst?

Ben jij die kandidaat die graag een steentje bijdraagt aan een tastbaar product met een medische toepassing die wereldwijd wordt ingezet? Heb jij een afgeronde HTS opleiding richting mechatronica of werktuigbouwkunde? Voel jij je verantwoordelijk voor het eindresultaat en stimuleer jij iedereen om je heen om daar hun steentje aan bij te dragen? Ben jij bereid steeds keuzes te maken in het belang van de klant EN je werkgever?

Dan komen wij graag in contact met jou!

Wij hebben een mooie functie als lead engineer (senior mechanical engineer). Binnen de engineeringsafdeling van Von Gahlen werkt een jong en enthousiast team aan apparaten en producten voor internationale klanten binnen de farmaceutische en medische industrie. Als Lead engineer draag jij de verantwoordelijkheid voor een tijdige oplevering van het complete technische dossier (3-D ontwerp, detailtekeningen en documentatie) van de aan jou toevertrouwde projecten. Als Lead engineer begeleid je de engineers, denk je actief mee binnen projectmeetings over product en proces EN werk je met internationale klanten en collega’s. Je inzet en betrokkenheid bij de constante verbetering van ons product en het proces wordt gewaardeerd!

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Lead engineer?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.