+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Monteur mechatronica bij Von Gahlen betekent: Internationaal werken aan klantspecifieke machines in de medische techniek.

Draag jij graag samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor het mechanisch en elektrisch assembleren van klantspecifieke machines?

Ben jij een nauwkeurige werker en werk jij graag zowel op onze locatie in Zevenaar als op locatie bij internationale klanten? Heb jij interesse in de farmaceutische en medische industrie? Heb jij ervaring met zelfstandig installeren van Mechatronische systemen? Kun jij mechanische productie-, montage- en elektrotechnische tekeningen lezen en interpreteren? Ben jij een gedreven techneut met affiniteit voor PLC besturingssystemen en beschik jij over MBO WEI/Mechatronica niveau 3 en heb jij enkele jaren werkervaring?

Dan komen wij graag in contact met jou!

Als monteur mechatronica ben je werkzaam binnen de afdeling Assembly. Je werkzaamheden bestaan uit het bedraden en monteren van onze machines, het installeren en aansluiten van besturingskasten en het testen van de specifieke kwalificaties waaraan moet worden voldaan. Wanneer de machine aan alle eisen voldoet, wordt deze op locatie bij de klant weer opgebouwd en door jou en je collega’s geïnstalleerd. Desgewenst instrueer en train je klanten over het gebruik en/of onderhoud van de apparatuur. Door de afdeling Assembly wordt nauw samengewerkt met andere afdelingen, waaronder bedrijfsbureau en engineering, om een correcte afstemming te realiseren.

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen heeft kent meerdere werkmaatschappijen en heeft naast de vestiging in Nederland ook vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Monteur mechatronica?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.