+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl


Von Gahlen 14 oktober 2013 001

Von Gahlen 14 oktober 2013 036

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Von Gahlen 14 oktober 2013 047

Als Electrical engineer met goed procesmatig inzicht, geef jij vorm aan onze projecten van klantspecificatie tot elektrotechnisch- en besturingstechnisch ontwerp.

Beschik jij over technisch inzicht en creativiteit waarmee jij bijdraagt aan de ontwikkeling van klant specifieke projecten?

Werk jij graag zelfstandig en in teamverband aan projecten voor klanten over de gehele wereld? Neem jij verantwoordelijkheid voor je werk en sta jij graag monteurs en projectmanagers bij met jouw expertise? Heb jij een flexibele werkinstelling en ben je resultaatgericht en nauwkeurig? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Kan jij werken met CAD pakketten zoals EPLAN of SEE Electrical? Ben jij vertrouwd met machinebesturingen? Heb jij een MBO/HBO opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of Aandrijf- en besturingstechniek en heb jij aantoonbare ervaring als hardware engineer?

Dan komen wij graag in contact met jou!

 Als Electrical engineer werk je zelfstandig binnen een projectteam aan meerdere projecten tegelijk. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerp van elektrotechnische schema’s en het opstellen van testspecificaties en gebruikshandleidingen. Je werkt samen met de betrokken vakdisciplines en bent een vraagbaak voor je collega’s. Je bewaakt de kwaliteits- en veiligheidsaspecten conform de geldende normen (o.a. NEN 3140 en NEN 1010). Bij grotere projecten geef je functionele aanwijzingen aan een software engineer. Naast lopende projecten draag je bovendien bij aan de continue optimalisatie van engineeringsprocessen en processen die hiermee samenhangen. In overleg met de leiding bepaal je de wijze van aanpak, tijdsindeling, techniek – en materiaalkeuze binnen de grote diversiteit aan taken.

Wie zijn wij?

Von Gahlen Nederland B.V. is een middelgroot familiebedrijf. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Von Gahlen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerp en produceren van producten voor de farmaceutische en medische industrie. Bijna alle producten worden klant specifiek ontworpen en geproduceerd. Met onze producten worden op veilige en verantwoorde wijze nucleaire geneesmiddelen geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Von Gahlen Nederland B.V. is onderdeel van een Nederlandse holding met daarnaast vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam.

Wat bieden wij?

  • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Reiskostenvergoeding
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

Interesse in de vacature Electrical engineer?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van Enckevort, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Je reactie wordt vertrouwelijk en discreet behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.