+31 31 65 28 275info@vongahlen.nl

Von Gahlen 14 oktober 2013 021

Von Gahlen is a modern state-of-the-art manufacturer of lead shielding products. Von Gahlen radiation shielding products can be found all over the world, ranging from the smallest syringe shield to the largest turnkey hot cell installations. We operate worldwide. We are proud to build products that contribute to patient health.  Most of our products are custom made. This results in a challenge for our engineers to be innovative and to design according to the customer specifications and applicable industry requirements. After a complete assembly and intensive testing in our workshop, the products are shipped to the customer.

Von Gahlen has three locations.  Besides our main factory in Zevenaar (NL) we are settled in Meppen (D) and Chatsworth (Georgia, USA). We are a team of dedicated and loyal employees and work in a pleasant and informal way with each other. We encourage our employees through their expertise and skills to contribute to the innovation and quality of our organization and products.

We are regularly looking for candidates who can strengthen our team. We cordially invite you  to send an email or letter with CV, telling us how you think you can contribute to our organization. Emails can be send to: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Operator

Een team met een taak

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Als operator werk je namelijk nauw samen met een klein team van vakmensen met jarenlange ervaring. Met hen ben je verantwoordelijk voor maken van producten die belangrijk zijn voor onze klanten en de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens. Wil jij hier aan bijdragen?

Read complete article

Medewerker (after) sales support

Adviseren en regelen

 Ben jij een administratief expert? Vind je het interssant om klanten te woord staan en te helpen vanuit een commerciële gedachte? Zou je graag in een internationale organisatie willen werken waarbij veel (internationaal) klantcontact mogelijk is? Wil jij meebouwen aan een groeiende internationale organisatie? Staat resultaat bij jou centraal? Beschik jij over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in vooral de Duitse, Nederlandse en eventueel ook nog de Engelse taal? En ben jij in het bezit van minimaal een MBO-4 diploma richting officemedewerker of commercieel binnendienstmedewerker?

Read complete article

Sales engineer

Een rol die niet voor iedereen is weggelegd

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Als sales engineer werk je namelijk nauw samen met de andere sales engineers en met de afdeling sales en engineering. Met hen samen ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van een optimale oplossing voor de klant. Een belangrijke rol, want jij kunt de order binnen halen. Deze orders zijn belangrijk omdat onze klanten verschil maken in de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens. Wil jij hier aan bijdragen?

Read complete article

Manager Assembly

Sturen en motiveren

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Als manager assembly geef je namelijk leiding aan een team van 18 zeer ervaren monteurs. Ieder met zijn eigen expertise. Met hen ben je samen verantwoordelijk voor het produceren van het eindproducten die belangrijk zijn voor onze klanten en de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens. Wil jij hier aan bijdragen?

Read complete article

Mechanical engineer

Ontwikkelen doe je niet alleen

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Vind je het bijvoorbeeld leuk om te mountainbiken? Dan moet je bij Bas zijn. Of vind je het leuk om te discussiëren over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen binnen de robotica? Dan is Jeroen de aangewezen persoon. Vind je beide onderwerpen niet zo interessant, maar is formule 1 jouw ding? Dan is er altijd gesprekstof met Hans. Ondanks de verschillen hebben we allemaal een gemeengoed: producten steeds weer innoveren en creëren, want als engineer doe je bij Von Gahlen niet anders. Al onze engineers doen dit omdat ze een verschil willen maken in de wereld van zowel het milieu als de gezondheid van de mens. Oja, natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn: vergaderen hoort er ook bij.

 

Read complete article

Monteur Mechatronica

Een en al techniek

Bij Von Gahlen geloven we dat je jezelf op je plek moet voelen om je baan ook écht leuk te vinden. En écht leuk vinden betekent voor ons dat je in een team terechtkomt met mensen die je interesses delen. Al onze monteurs hebben een passie voor techniek. Als monteur mechatronica werk je namelijk nauw samen met de andere monteurs en de afdelingen engineering en bedrijfsbureau. Samen met de andere monteurs ben je verantwoordelijk voor het monteren van de producten voor de klant. Als monteur ben jij degene die het eindproduct maakt en voor de wereld van medisch onderzoek en behandeling van de mens het verschil maakt. Wil jij hier aan bijdragen?

 

Read complete article